Cautare

7067 de rezultate pentru "partidele politice" (8.71 secunde)
Ponta propune ca PSD si ACD sa inregistreze juridic, conform legii partidelor politice si in vederea indeplinirii cerintelor articolului 103 din Constitutia Romaniei, o alianta politica ce isi asuma Agenda 2019.
Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ieri pentru Mediafax ca alegerile au aratat "un vot negativ la adresa clasei politice", prin faptul ca aproximativ 50% din alegatori nu au votat, precizand ca este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice, inclusiv in PDL.
USL i-a reprosat Avocatului Poporului, in cererea de revocare din functie, ca a utilizat prerogativele constitutionale si legale pentru a servi interesele politice ale PDL, ca s-a pronuntat in mod repetat asupra unor probleme politice fara sa fi fost sesizat, invocand inclusiv sesizarea in cazul ICR.
Persoanele care se afla intr-una din situatiile de mai jos nu vor beneficia de sustinerea politica a PSD pentru ocuparea in conditiile legii a unor functii politice si administrative alese sau numite: ... Au detinut functii politice de conducere la nivel central sau judetean in cadrul PCR, UTC sau UASCR;
Mai mult, intr-un adevarat delir, preluat, parca, de la partenerii de injuraturi de la a€žRomania Marea€œ, semnatarul prostiilor amintite sustine nici mai mult, nici mai putin ca, pentru a-si apara interesele, proprietarii puternicului grup industrial European Drinks, domnii Ioan Micula si Viorel Micula, ar pune la cale a€žun plan de preluare a puterii politice in caz de anticipate sau in 2008a€œ!
PSD cere primului-ministru suspendarea operatiunii de vanzare a pachetului de la Transelectrica Partidul Social Democrat cere suspendarea operatiunii de vanzare a pachetului de actiuni si inlocuirea conducerii politice de la Transelectrica, astfel incat statul roman sa nu iasa in pierdere in urma acestei tranzactii, si ii solicita totodata premierului "sa raspunda public pentru situatia de la aceasta companie si sa ia masuri pentru evitarea oricarui prejudiciu".
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Suntem bombardati in fiecare zi de teme si subiecte politice mai mult sau mai putin relevante pentru romanul de rand:
Partidele politice nu doresc sa-si asume aplicarea Legii salariilor profesorilor dupa alegeri si niciun guvern nu va pune in practica aceasta lege in forma ei actuala, a declarat, duminica, ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian.
De partea cealalta avem o alianta a partidelor de apartament, inventate tocmai pentru a livra electoratului imaginea unui Basescu sustinut de mai multe formatiuni politice, nu doar de catre PDL, care la randul sau este pe cale sa devina un partid de apartament.
Partidele si-au prezentat candidatii Concluzia: toate partidele si-au prezentat public candidatii, care urmeaza sa fie audiati chiar de astazi in comisiile de specialitate.
"Presedintele Romaniei este presedinte pentru toate partidele, si asta inseamna ca va trebui sa fie prezent si atunci cand liberalii europeni vor avea un congres, si la Internationala Socialista, la care vor fi prezenti socialistii romani.
Fostul presedinte, Ion Iliescu, si liderul Fortei Democrate din Romania (FDR), Petre Roman, pregatesc racolarea PRM pentru lansarea mult- discutatului "Pol Social", structura-"cupola" pentru partidele de stanga, care va include, pe langa PSD, FDR si PIN, formatiuni ecologiste si sindicale.
Liderul social-democrat s-a declarat, totodata, in favoarea unor discutii cu alte formatiuni politice sau neguvernamentale care se declara ca fiind de stanga.
In opinia sa, ministrul Justitiei ar trebui sa inteleaga ca, pentru a-si realiza proiectele, trebuie sa aiba o consultare permanenta cu partidele Coalitiei si sa incerce "o corelare" cu acestea.
El a dat exemplu atacurile partenerilor conservatori, care, in opinia liderului UDMR, demonstreaza lipsa de functionare a coalitiei majoritare, dar si faptul ca partidele politice se afla intr-o permanenta campanie electorala. Pe langa partidele din opozitie, si PD are rezerve fata de necesitatea votarii statutului minoritatilor.
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
Bilantul partidelor la incheierea perioadei de depunere a declaratiilor de apartenenta politica de catre alesii locali arata faptul ca partidele Aliantei DA au fost cele mai castigate de pe urma legii antimigrare.
In acest fel, toate partidele parlamentare ar fi reprezentate in CNA.
PSD si grupul minoritatilor nationale au dorit vot regional, dar parlamentarii europeni nu vor reprezenta neaparat Romania, ci partidele politice din care fac parte, a precizat Voicu.
partidele reprezentate in Consiliul Local Municipal Craiova trebuia sa-si recompenseze cumva aghiotantii din campania electorala. ... Partidele politice nu numai ca-si vor lasa pe langa cascaval o parte din actualii oameni pe motiv de nepregatire de specialitate cu diploma, dar nici nu mai au locuri.
google-analytics.com